Δημοτικό

Κέντρο Μελέτης Δημοτικού

Η μελέτη ενός παιδιού αποτελεί μια χρονοβόρα και πολλές φορές εξουθενωτική εμπειρία για πολλούς γονείς.

Σήμερα, που ο διαθέσιμος χρόνος προς το παιδί μειώνεται λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, η μελέτη ενός παιδιού μπορεί να μην είναι ο ιδανικός τρόπος να ξοδευτεί. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ο γονέας να αδυνατεί να βοηθήσει το παιδί, είτε λόγω έλλειψης γνώσεων είτε λόγω αδυναμίας να μπεί στη λογική ενός διδάσκοντα.
Στο Φροντιστηριακό Οργανισμό Λογισμός, αναλαμβάνουμε όχι μόνο να προετοιμάσουμε το παιδί για την επόμενη μέρα σχολείου αλλά ξεκινάμε και τη δημιουργία ενός μελλοντικού “δυνατού” σπουδαστή.
Δίνουμε στο γονέα την ευκαιρία να να περάσει ευχάριστο, επικοδομητικό χρόνο με το παιδί του, όταν επιστρέψει στο σπίτι.
Η μελέτη του παιδιού γίνεται σε όμορφο χώρο, με συνεχή επιτήρηση ,σε όλα του τα μαθήματα.
Στοχεύουμε όχι μόνο στη μόρφωση του παιδιού αλλά και στη ενίσχυση της αυτοπεποίθησή του, της ανταπόκρισής του στα ερεθίσματα γύρω του αλλά και στη δημιουργία ελέγχου αυτής ώστε να μπορεί να παραμένει προσηλωμένο στο στόχο του.
Βασικός άξονας λειτουργίας του Κέντρου Μελέτης μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να κατανοούν και να εμβαθύνουν στις πληροφορίες που τους παρέχονται, αποφεύγοντας την επιφανειακή, βραχύχρονη αναπαραγωγή των όσων διαβάζουν.
Η διάρκεια της καθημερινής μελέτης αντιστοιχεί σε δύο (2) ώρες.Μέσα σε αυτές, φροντίζουμε να επιλύουμε τις απορίες του, τις ασκήσεις της επόμενης ημέρας και να προβαίνουμε σε αξιολόγηση η οποία καταγράφεται καθημερινά ώστε ο γονέας να παρακολουθεί την επίδοσή του.
Σε περίπτωση προγραμματισμένου διαγωνίσματος στο σχολείο, ο καθηγητής θα προβεί σε επανάληψη της διδαχθείσας ύλης και θα προετοιμάσει κατάλληλα το παιδί για μια καλή βαθμολογία.

 

Log in