Ιστοσελίδα Φροντιστηρίου Λογισμός στην Ηλιούπολη

  • Read 57740 times

 

Το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Φροντιστηριακού Οργανισμού Λογισμός® σας καλωσορίζει στην ηλεκτρονική σελίδα του φροντιστηρίου.

Κατά την διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για την λειτουργία του καλύτερου φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης της Ηλιούπολης και των νοτίων προαστίων, το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, τα προγράμματα σπουδών και να έχετε πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και το παιδί σας.

Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός Λογισμός εξοπλίζει τους μαθητές του με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν τόσο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο όσο και την επιτυχή αποφοίτησή τους από αυτό. Η επίτευξη των στόχων σας αποτελεί στοίχημα για εμάς το οποίο κερδίζουμε και θα κερδίζουμε χάρη στη σωστή οργάνωση και το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας. Καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκονται δίπλα στους μαθητές μας στηρίζοντάς τους και επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί.

Τα Φροντιστήρια Λογισμός στην Ηλιούπολη θα σας ενισχύσουν σε όλες τις κατευθύνσεις. Το προσωπικό μας καλύπτει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση τους τομείς Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στη Γ΄ Λυκείου, Ανθρωπιστικών και Θετικών στη Β΄ Λυκείου και όλα τα κεντρικά μαθήματα των υπολοίπων τάξεων του σχολείου.

Η φιλοσοφία μας, μας επιτρέπει και μας επιβάλλει να είμαστε σε σχέση συνεχούς αλληλεπίδρασης με εσάς, οι οποίοι εμπιστεύεστε το μέλλον του παιδιού σας στο φροντιστήριό μας. Η αμεσότητα της επικοινωνίας μαζί σας είναι καθήκον για εμάς, καθώς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αποτελέσουμε μια ακόμα απρόσωπη εκπαιδευτική επιχείρηση.

Είμαστε βέβαιοι ότι αποτελούμε την καλύτερη εκπαιδευτική υπηρεσία στο χώρο των φροντιστηρίων και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με τα αποτελέσματα των μαθητών μας. Έχοντας μελετήσει διεξοδικά το σύστημα εκπαίδευσης και παρατηρώντας την ταχύτητα των εξελίξεων και των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων για εξειδίκευση, είμαστε ικανοί να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες σας και αντιλαμβανόμενοι την βαρύτητα της εργασίας μας.

 

Είμαστε χαρούμενοι να παρέχουμε άριστη ποιότητα εκπαίδευσης και να διασφαλίζουμε την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 

Log in